Op zoek naar zoekresultaten google verwijderen?

zoekresultaten google verwijderen
Hoe kan u zelf uw ongepaste zoekresultaten verwijderen uit Google? UP-TO-DATE WebDesign - van Maastricht tot Groningen.
MENU MENU UP-TO-DATE WebDesign - van Maastricht tot Groningen. Hoe kan u zelf uw ongepaste zoekresultaten verwijderen uit Google? Herontdek de dingen waarnaar u heeft gezocht, die u heeft bezocht en die u heeft bekeken met Google My Activity, nadat u ingelogd bent met uw Google account.
zoekresultaten google verwijderen
Google zoekresultaten verwijderen, zowel je site als jezelf.
Of misschien ben je iets over jezelf tegen gekomen wat je liever niet meer op Google wil zien. Gelukkig kan je in de meeste gevallen wat proberen om zoekresultaten van Google te laten verwijderen. Google zoekresultaten verwijderen. Misschien wil je een webpagina uit de Google zoekresultaten verwijderen.
seopageoptimizer.nl
Faillissementsfraudeur wil dat Google negatieve zoekresultaten verwijdert - AMS Advocaten.
De belangenafweging viel in dit geval in het belang van Google uit. Google hoefde de negatieve zoekresultaten dus niet te verwijderen. Betrokkene blijft dus nog wel even aan de digitale schandpaal genageld. Neem contact met ons op. Thomas van Vugt.
Ontgooglen: zo verwijder je jezelf van Google - Kassa - BNNVARA.
26329 keer bekeken. Google is in Nederland veruit de meest gebruikte zoekmachine. Google bepaalt voor een groot deel wat jij te zien krijgt als je iets opzoekt over een persoon of bedrijf. Het kan zijn dat jij liever niet hebt dat bepaalde resultaten dan tevoorschijn komen. Met het 'recht' op vergetelheid heb je de mogelijkheid om je gegevens te verwijderen. Maar dat gaat niet altijd even gemakkelijk. Hoe 'ontgoogle' je jezelf nou echt? Recht op vergetelheid. In 2014 isin de Algemene verordening gegevensbescherming AVG het recht op vergetelheid opgenomen. Onder bepaalde voorwaarde kun je Google of andere zoekmachines verzoeken om zoekresultaten bij een zoekopdracht met jouw naam te verwijderen.
11 beste ideeën over Jezelf verwijderen uit Google google, tips, telefoon hacks. tehupuringe.
Ontgooglen: zo verwijder je jezelf uit de zoekresultaten van Google. Google belooft om privacy te verbeteren. Ontgooglen: zo verwijder je jezelf uit de zoekresultaten van Google. Google: Automatisch verwijderen van gegevens binnenkort mogelijk. Ontgooglen: zo verwijder je jezelf uit de zoekresultaten van Google.
Dalend aantal verwijderde zoekresultaten in Google Search - CustomerTalk.
We hebben de pagina's' niet verwijderd uit zoekresultaten. Google lijkt nieuwsberichten en online publicaties zoals blogs in veel gevallen niet zomaar - zonder rechterlijk bevel - te verwijderen uit haar zoekresultaten. Berichten in het kader van journalistieke aard blijven in veel gevallen ongewijzigd.
Recht op vergetelheid: Google hoeft zoekresultaten niet wereldwijd te verwijderen, enkel tot de Europese grens 09 2019 Nieuws RWV Advocaten.
Wat was het geval: Fransman wil zoekresultaten wereldwijd verwijderen. Een Fransman wilde graag verwijderd worden van Google. Daarom verzocht hij Google over te gaan tot verwijdering van zoekresultaten voor alle domeinnaamextensies van Google, dus niet alleen in Frankrijk, maar wereldwijd.
NAAM UIT GOOGLE ZOEKRESULTATEN LATEN VERWIJDEREN.
KUN JE JE NAAM UIT GOOGLE ZOEKRESULTATEN LATEN VERWIJDEREN? Het antwoord is ja, onder bepaalde voorwaarden. Ten eerste is het goed te weten dat Google dit online formulier ter beschikking stelt om een aanvraag in te dienen., Dit verwijdert niet het storende bericht op een bepaalde site.
Hoe kan ik bepaalde Google zoekresultaten laten verwijderen? Timelex.
Wordt u geconfronteerd met bepaalde zoekresultaten in Google die u persoonlijk nadelig treffen? Zijn er bijvoorbeeld resultaten bij die verwijzen naar feiten uit een ver verleden die zonder Google al lang uit het collectieve geheugen waren verdwenen of er überhaupt nooit hadden ingezeten? Mits gegronde redenen kan u zich in Europa en dus ook in België verzetten tegen het tonen van ongewenste zoekresultaten. Uiteraard zijn er bepaalde voorwaarden en vormelijkheden die u in acht moet nemen, want de zoekmachine zal ieder verzoek apart onderzoeken. Het moet immers ook voor de zoekmachines mogelijk blijven om het publiek van adequate informatie te voorzien. Als eerste stap bij het uitvoeren van een verwijderingsverzoek kunt u gebruik maken van de verwijderingsformulieren die de grote zoekmachines zelf ter beschikking stellen. Deze formulieren omvatten heel wat vragen. Zo wordt gevraagd naar de naam die men moet ingeven om tot de zoekresultaten te komen alsook naar de verschillende URLs van de zoekresultaten die als inbreukmakend worden ervaren.
Verwijdering van zoekresultaten op Google.
Het oordeel luidt dus dat Google de zoekresultaten moet verwijderen van haar zoekmachine. Het bevel aan Google luidt dat zij binnen 14 dagen ervoor moet zorgen dat de hiervoor bedoelde URL niet meer wordt getoond aan gebruikers die vanuit Nederland zoeken op X en ook dat dit zoekresultaat wordt verwijderd van alle lokale EU/EFTA versies van Google Search. Vergelijkbare vorderingen zijn in het verleden overigens toegewezen voor de verwijdering van negatieve recensies op Google. Beoordeel dit artikel. Deel of print. Facebook share Twitter share LinkedIn share Mail Share Print. Joost Becker Advocaat Stuur een e-mail 06 2204 61 57. Specialist Intellectuele Eigendom IE: auteursrecht, merken, modellenrecht, handelsnamen, domeinnamen, adwords, slaafse nabootsing misleidende en vergelijkende reclame en oneerlijke handelspraktijken.In mijn dagelijkse praktijk sta ik diverse ondernemers bij, van multinationals tot het MKB, met advies-, proces- en contractenwerk overdracht, licenties, NDA, R&D, JDA, etc.

Contacteer ons